logo-rgb-base64

MASSCHELEIN, SINDS 1986

 

Masschelein is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van tuinbouwmachines voor  particulieren, tuinaannemers, gemeentebesturen en  golfterrein uitbaters.

 

Wij zijn  dealer van door ons geselecteerde en gerenommeerde fabrikanten van machines. Een bewuste keuze, want teveel verschillende merken staat een goeie dienstverlening in de weg zowel op vlak van kennis, wisselstukken als deskundig advies.

 

Van bij de opstart in 1986 als eenmanszaak legde Peter Masschelein als stichter van de firma de focus op kwaliteit en service!

 

Ondertussen bestaat de firma uit een professioneel team van 10 ervaren technici en verkopers die klaar staan om elke klant de gepaste uitleg en service te bieden. Onze gespecialiseerde techniekers volgen op regelmatige tijdstippen de nodige opleidingen om de nieuwste technologieën onder de knie te hebben zodoende een optimale service te kunnen garanderen.

 

In 2015 besloten Peter en Kathleen dat het tijd werd om aan de toekomst te denken van hun personeel en aan de service die zij al meer dan 30 jaar aan hun klanten bieden. Vincent Bouckaert maakte toen zijn intrede in de firma als vennoot van het duo, om hiermee samen een nieuwe stap te zetten naar de toekomst met als enig doel de continuïteit van de firma en haar dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

 

Dat Masschelein een referentie is, bewijst het feit dat ze op de meeste golfterreinen in West- en Oost-Vlaanderen heel wat machines mochten leveren. Niks is namelijk zo veeleisend als het onderhoud van de fairways, tees en greens van een golfterrein, waar elke millimeter van een grassprietje het verschil al kan maken. Niet enkel de kwaliteit van de gras- en andere machines speelt hierin een rol, ook de kennis voor het afstellen van de machines en de manier van onderhoud maken het verschil.