logo-rgb-base64

DINGO TX1000

Dankzij zijn laadarmen met verticale lift en nominale bedrijfscapaciteit van meer dan 450 kg is deze machine ongeëvenaard in zijn klasse en een nieuwe norm op de markt. De Dingo TX 1000 heeft ook een groter bereik op volledige hoogte, voor maximale productiviteit op het werkterrein. Over productiviteit gesproken: met een scharnierpenhoogte van 206 cm komen de armen gemakkelijk boven de zijkant van een grote afvalcontainer of -truck uit. Deze lichte, wendbare machine giet ongeëvenaarde kracht en bereik in een compact pakket, een onmisbaar voordeel op het werkterrein.

Dingo TX1000 met Grondboor

grondboor (Middel)

Dit werktuig zwenkt naar alle richtingen om loodrechte gaten in oneffen terrein te maken. De hogere snelheid van deze aandrijfkop is ideaal voor grondboren met verschillende diameters . Wissel snel tussen verschillende boormaten om gaten voor hekpalen, fundamenten, sprinklers en veel meer te maken.

Dingo TX1000 met schepbak

schepbak (Middel)

Gebruik de standaard bak om stenen, vuil, zand of ander materiaal af te voeren van of uit de omgeving van de werklocatie. De snijrand van gehard staal zorgt ervoor dat u beter hak- en graafwerkzaamheden in zware graafomstandigheden kunt uitvoeren, en is van superieure kwaliteit. Capaciteit = 1 m³